Organisatie

EuroARC is gespecialiseerd in het leveren van diensten voor mobiele alarmeringssystemen. Denk hierbij aan voertuig- en vaartuig volgsystemen of persoonlijke alarmeringssystemen.

 

EuroARC beschikt over een samenwerkingsverband met diverse collega alarmcentrales binnen Europa, zodat het hier over een dekkend netwerk gaat met betrekking tot de opvolging van de alarmen buiten de grenzen van ons land.

 

Tot onze dienstverlening behoort het traceren en volgen van voer- en vaartuigen en personen die zich binnen Europa verplaatsen en mogelijk assistentie nodig hebben. Onderdeel van onze dienstverlening kan ook het terughalen van voertuigen inhouden.

 

EuroARC is een onafhankelijke partij die zich niet bindt aan één product. Wij bieden diverse producten aan die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Op gebied van persoonsalarmering beschikt EuroARC over een eigen App die beschikbaar is voor zowel Iphone, Android als Blackberry. Deze App is eenvoudig te downloaden in de diverse shops. Met deze App kunt u zich met een gerust hart door heel Europa verplaatsen. Op uw initiatief wordt de de App ingeschakeld en zullen wij over u waken. Dit kan zelfs met video ondersteuning zodat uw eventuele belager direct op beeld staat waardoor de opsporing vereenvoudigd word.

 

EuroARC levert ook diensten met betrekking tot voertuig volgsystemen, doordat wij een platform hebben waarin wij de diverse verschillende systemen ondersteunen.

Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de zeer uitgebreide mogelijkheden samen te bespreken.