Track & Trace

Alarmverwerking voor voer- of vaartuigvolgsystemen of in de volksmond ook wel Tracking & Tracing genoemd is een dienst die bij EuroARC in samenwerking met de EuroPAC Alarmcentrale een steeds grotere rol gaat vervullen. 

 

 

Omdat regelingen in 2006 ernaar streven dat meerdere voertuigen over deze vorm van beveiliging moeten beschikken, hebben wij de dienstverlening voor de alarmopvolging daaraan volledig aangepast.

Wij zijn in staat om alarmen vanuit voer- en of vaartuigen direct op te volgen conform dezelfde werkwijze als de conventionele alarmopvolging. Eenvoudig en snel met de juiste informatie voor de opvolgers van deze alarmen. Keuringen en certificaten zijn beschikbaar alsmede de contacten met partners die voor de juiste opvolging kunnen zorgdragen. 

Als u kiest voor EuroARC kiest u voor gemak. Er kunnen verschillende soorten alarmering onderscheiden worden. Alarmeringen die betrekking hebben op criminaliteit (kidnapping, overval c.q. inbraak en/of diefstal) en alarmeringen die wijzen op logistieke haperingen (chauffeur meldt zich niet, vrachtwagen bevindt zich buiten de route). In de regel worden meldingen van criminaliteit behandeld door een meldkamer. Deze kan immers te allen tijde snel en gericht actie ondernemen.  

Doorgaans worden tegelijkertijd de desbetreffende autoriteiten op de hoogte gesteld. In geval van ons systeem is er een uniek samenwerkingsverband tussen alarmcentrale, recherchebureaus en de leverancier waardoor een garantie bestaat van onmiddellijk handelend optreden door heel Europa! Indien noodzakelijk ook zonder politiehulp!